Het zou kunnen dat u door uw operatie, lichamelijke en/of psychische beperkingen uw huishoudelijk werk niet (meer) kunt doen en dat u hulp nodig heeft op het gebied van huishoudelijke ondersteuning van een ander. Care Zorg&Welzijn kan u helpen met professionele medewerkers.

Om hiervoor in aanmerking te komen, kunt u hulp vragen bij uw sociale wijkteam in uw wijk om een WMO-indicatie (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) bij de gemeente aan te vragen. U kunt ook als u PGB- indicatie hebt zelf deze hulp inkopen.

Care Zorg&Welzijn biedt u hulp in het huishouden, schoonmaken, afwassen en strijken. Bij de hulp die we leveren gaan we uit van zelfredzaamheid en proberen deze te bevorderen. Om aan deze doelstelling te kunnen werken, proberen we u actief bij te betrekken bij sommige taken. We houden uiteraard rekening met uw klachten, beperkingen en dienen als het nodig is advies in bij uw behandelaar of arts. Teneinde om zoveel mogelijk uw zelfredzaamheid te bevorderen.

Extra inkoop van een ervaren huishoudelijk medewerker:

In de praktijk kan het zo zijn dat u geen indicatie (meer) kan krijgen voor het huishoudelijk werk , ondersteuning door de gemeente, of uw indicatie was tijdelijk en is geƫindigd, of u wilt graag een betrouwbare en ervaren medewerker waarvoor u de administratieve rompslomp niet wilt doen.

In deze situaties kunt u bij ons extra diensten van een ervaren huishoudelijk medewerker inkopen.

Voor wederzijdse duidelijkheid zal er een overeenkomst met u afgesloten worden, waar de afspraken, inzet, termijn etc. in komen te staan.

Deze medewerker is dan bij ons in dienst, is verzekerd en heeft net als andere medewerkers een betrouwbaarheidsverklaring overhandigd in de vorm van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag.